Pránanadi® masszázs

„Ha úgy döntesz, hogy kipróbálod a masszázst, a napi problémákat félretéve szánd rá ezt a két órát, hogy tested megpihenhessen és feltöltődhessen. Ép testben ép lélek.”


A tradicionális tibeti masszázs több ezer éves múltra tekint vissza. Nagyszerű adomány a közérzetünk javítására, a stressz hatására felhalmozódott, vagy étkezéssel bevitt káros anyagok eltávolítására, a méreganyagok, és káros energiák szervezetünkből történő kiürítésére.

 

A tibeti masszázs komplex kezelés, mely:

méregtelenít, frissít, zsírtalanít és energetikailag feltölt.

 

Beindítja a nyirok-keringést, és normalizálja a vérkeringést. Rendszeres masszázs mellett izmaink megőrzik optimális rugalmasságukat, kondíciójukat, csontozatunk erős, ellenálló marad.

A tibeti masszázs jótékony hatású

  • az álmatlanságban szenvedőknek,
  • a vér- és nyirok-keringésben pangó méreganyagok kitisztításában,
  • a hasüregi szervek működési rendellenességeinek javításában.
  • jó eredménnyel alkalmazható részleges, vagy teljes végtagbénulás esetén is.

A tibeti masszázs mechanizmusa: a masszázs az érintés kölcsönhatása, a kéz kapcsolata a testtel, ugyanakkor nem csak a bőrfelületet érinti, hanem az izmokat, a csontokat, a vér- és nyirokkeringést is, sőt, egy alapos masszázs az ember egész lényét áthatja.

A teljes testmasszázs, tetőtől talpig elől hátul az összes izmot érinti. A talpon kezdődik, majd a meridián vonalak mentén végighalad a lábakon, a farizmon, háton, nyakon, majd előröl lábon, hason, mellkason, karokon és az arc masszírozásával ér véget. A masszázs mozdulatai kellemes ritmusúak, fájdalommentesek, ugyanakkor mélyrehatóak. Időtartama 100 perc.

Az energetikai masszázs kiegészíthető az ízületek mozgatásával, a bennük lévő feszültségek és blokkok eltávolításával. A kimozgatással kiegészített masszázs időtartama kb. 3 óra. A kellemes, nyugtató légkörben eltöltött 1,5-2 óra után energetikailag feltöltődve, frissen indulhat tovább a vendég, mintha napokat töltött volna regenerálódással.

A masszázs végezése vékony pamutruhában javasolt. Étkezés nem javasolt a masszázs előtt 1-2 órával.

A masszázs, tetszés szerinti gyakorisággal ismételhető, egészséges embereknél a test optimális karbantartása érdekében javasolt a heti, kétheti ismétlés, mozgásszeri, izom- és csontozati elváltozásokban szenvedőknek ajánlott a heti 2-3 alkalom is.