Nadi energetikai kezelés

Szeretettel várjuk mindazokat, akik testi-lelki problémáik megoldásában az orvosi segítség mellett kiegészítő terápiát, vagy egyszerűen feltöltődést, belső nyugalmat keresnek a stresszes hétköznapokban. Várjuk azokat is, akik szeretnék megelőzni a testi tünetek kialakulását és mindezért készen állnak arra, hogy tegyenek is érte. 
Az energetikai kezelés kézrátéttel történik, a páciens ruhában, kényelmes fekvő pozícióban tartózkodik a kezelés teljes ideje alatt. Ennek időtartama kb. 45 perc.
Az első alkalommal lehetőség nyílik az esetleges problémák, tünetek átbeszélésére, szükséges jelezni, hogy milyen orvosi kezelés zajlik egyidejűleg. Nagyon lényeges, hogy a nadi kezelés nem helyettesíti az orvosi vizsgálatokat, javasolt gyógyszeres és egyéb terápiát, annak csak hasznos kiegészítője.
Tekintettel arra, hogy felerősíti a szervezet öngyógyító képességét sok esetben lerövidül, felgyorsul a gyógyulás folyamata. Gyakran tapasztaljuk, hogy rövidebb idő alatt begyógyulnak a sebek, forr össze egy törött csont, műtétet követően jóval gyorsabb a felépülés.
Az energetikai kezelés során harmonizáljuk a testben az energia áramlást, a sok stressz, negatív érzelem, lelki probléma, stb. okozta energiahiányt feltöltjük, így a kezelés után érezhetően felfrissül az ember. Napjainkban egyre több orvos vallja, hogy a legtöbb betegség lelki eredetű, tehát a negatív érzelmek feldolgozása, a megjelenő energiahiány pótlása segít ezek megelőzésében is. Tehát azok számára is nagyon hasznos kezelődni, akiknek még ugyan nincsenek fizikai tünetei, de szeretnék megelőzni azok megjelenését.

Szeretettel várjuk jelentkezésedet, hívjál, hogy minél előbb segíthessünk!

Helyszín: Budai Nadiház

Cím: Budapest XI.kerület Mészöly u. 4. III.emelet 36-os kapucsengő​

Kezelések hétfőtől – péntekig 8-20 óráig, hétvégén pedig megbeszélés szerint lehetséges.

  Időpont egyeztetés szükséges!
A kezelő telefonszáma: +36309321678
Kiss Klári
és a
Budai Nadiház kezelő csapata