Mit jelent a Nadi Flow?

A Nadi Flow nem egy technika, a Nadi Flow egy szellemi közösség.
Egy spirituális műhely, amelyben céljaikban és alapvető emberi értékekben egyező, szabad szellemű tanítók egyesítik tudásukat és képességeiket egy közösséget alkotva, hogy együtt könnyebben eljuttathassák az emberekhez azokat a tanításokat és energiákat, amikkel őket hivatottak szolgálni.
A Nadi Flow vallja, hogy az emberek nem képesek maguktól elválasztva boldogságban élni, hiszen miként tudnának más emberekhez, helyzetekhez kapcsolódni, amíg önmagunkhoz sem tudnak.
Ezért célkitűzésének tekinti az elszigeteltség megszüntetésén keresztül, önmaguk felé elindítani az embereket.
A Nadi Flow holisztikus megközelítést vall, miszerint az egészség és boldogság egyaránt az életmód, a légzés, a mozgás, a meditáció, az energetika és tudati beállítottságunk függvényében jön létre.
Ezért nemcsak az általunk több évtizede használt energetikai kezeléseket tiszta alapokra helyezve, és haladó szemlélettel testre szabva adjuk át, kezelések és tanfolyamok alkalmával, hanem emellett a teljességhez elengedhetetlen módszereket is tanítjuk.
Az általunk szervezett programokon tanulni lehet energetizálásról, egészséges táplálkozásról, anatómiáról, helyes mozgásról, légzésről és leborulásról, meditációról, az érzelmeink kezeléséről és tisztításáról, tudatunk működéséről.
Valljuk, hogy az univerzum gyógyító ereje különböző szimbólumokban nyilvánul meg, hogy segítse az érző lényeket, legyen szó akár szakrális, vallási, spirituális vagy modern jelképekről. A cél azonban egy: feloldani azokat a sérüléseket, amik meggátolnak minket abban, hogy önmagunk legyünk, boldogok legyünk.
A Nadi Flow egy olyan ernyő-szervezet, ami szélesebb körű segítséget szándékozik adni az embereknek, mindenkinek a saját érdeklődése és lelki alkatának megfelelően, hiszen az igazságról szóló tanítások közösségében mindenki elfér.
A Nadi Flow dinamizmusa jelzi a lendületünket, amivel legfőbb alapelvünket hirdetjük: miért is kellene félnünk a változástól, ha mi magunk vagyunk a változás!
Nadi Flow - Áramoljunk együtt!